Hout versnipperen in Overdinkel

Bij Loonbedrijf AgroService Olde Bolhaar bent u verzekerd van kwaliteit. We zijn een modern, flexibel bedrijf in Overdinkel. We werken alleen met ervaren personeel dat een hoge werkcapaciteit kan verwezenlijken. Bekijk hier onze diensten.

Contact
Hout versnipperen uitstekend

Hout versnipperen

Voor het versnipperen van hout bent u bij Loonbedrijf AgroService Olde Bolhaar aan het juiste adres. Door middel van verschillende zeven en apparaten kunnen we diverse houtsoorten produceren tot snippers. Het maakt bij ons dus niet uit of u takken of stamhout wilt versnipperen, we kunnen het allemaal. We maken de snippers altijd met oog voor het uiteindelijke doel. Zo weet u zeker dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Bomen kappen

Bosbouw

Voor het opschonen van bosterreinen kunt u contact opnemen met Loonbedrijf AgroService Olde Bolhaar. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het kappen, rooien en de afvoer van verschillende bomen in het bos.

Een mobiele kraan

Mobiele kranen met zagen en knippers

Voor onze diensten maken we gebruik van multifunctionele kranen met zagen en een knipper. Onze mobiele apparaten zorgen ervoor dat we professioneel te werk kunnen gaan en elke klus aankunnen. Benieuwd naar onze machines?

Neem contact op
Verwerken groenafval

Aannemen en verwerken groenafval

Loonbedrijf AgroService Olde Bolhaar verwerkt uw groenafval tot een bruikbaar product. Zo kunt u denken aan compost of biomassa. Dit afval komt over het algemeen van gemeenten, hoveniers en bedrijven in de land-, tuin- en bosbouw. Echter is het bij ons ook mogelijk om zelf uw grove tuinafval in te leveren. Op deze manier zorgen we samen voor een betere wereld.

Natuurbeheer en landschapsbouw

Natuurbeheer en landschapsbouw

We helpen graag bij de (her)inrichting en afrastering van onder meer bos- en natuurgebieden. Daarbij maken we bijvoorbeeld wandelpanden met houtsnippers of we verwijderen de bovenste laag van heidegrond om wildgroei tegen te gaan. U kunt ons ook inschakelen voor hulp in de landbouw. 

Loon- en grondwerk

Loon- en grondwerk

Bij Loonbedrijf AgroService Olde Bolhaar staat precisie en vakmanschap bovenaan onze lijst. Deze kernwaarden zijn extra belangrijk bij het onderhouden van uw tuin. We helpen u graag met de basis en het grondwerk van uw tuin. De klus hoeft echter niet groot te zijn. We komen ook graag bij u langs voor het maaien van uw tuin.