Diensten

Bij Loonbedrijf AgroService Olde Bolhaar bent u verzekerd van kwaliteit. We zijn een modern, flexibel bedrijf in Overdinkel. We werken alleen met ervaren personeel dat een hoge werkcapaciteit kan verwezenlijken. Bekijk hier onze diensten.

Contact
Hout versnipperen uitstekend

Bosbouw

Voor het opschonen van bosterreinen kunt u contact opnemen met Loonbedrijf AgroService Olde Bolhaar. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het kappen, rooien en de afvoer van verschillende bomen in het bos.

 

Voor het versnipperen van hout bent u bij Loonbedrijf AgroService Olde Bolhaar aan het juiste adres. Door middel van verschillende zeven en apparaten kunnen we diverse houtsoorten produceren tot snippers. Het maakt bij ons dus niet uit of u takken of stamhout wilt versnipperen, we kunnen het allemaal. We maken de snippers altijd met oog voor het uiteindelijke doel. Zo weet u zeker dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Bomen kappen

Agrarisch loonbedrijf

Voor alle agrarische werkzaamhenden kunt u contact opnemen met Loonbedrijf AgroService Olde Bolhaar.  Door een breed machinepark en jarenlange ervaring, kunt u altijd tevreden zijn met het resultaat.

Een mobiele kraan

Natuurbeheer en landschapsbouw

We helpen graag bij de (her)inrichting en afrastering van onder meer bos- en natuurgebieden. Daarbij maken we bijvoorbeeld wandelpanden met houtsnippers of we verwijderen de bovenste laag van heidegrond om wildgroei tegen te gaan. U kunt ons ook inschakelen voor hulp in de landbouw. 

Neem contact op
Verwerken groenafval

Loonwerk

Bij Loonbedrijf AgroService Olde Bolhaar staat precisie en vakmanschap bovenaan onze lijst. Deze kernwaarden zijn extra belangrijk bij het onderhouden van uw tuin. We helpen u graag met de basis en het grondwerk. De klus hoeft echter niet groot te zijn. We komen ook graag bij u langs voor het maaien van uw tuin.