Mest uitrijden Overijssel

Professioneel grondverzet in Overijssel

Bouwrijp maken van terreinen, tuin afgraven voor vijver, zwembad of verse grond: het gaat zoveel sneller en makkelijker met het juiste materieel. Zeker als het te bewerken stuk nat is en moeilijk begaanbaar. Agroservice Olde Bolhaar uit Overdinkel, Twente, staat u bij met moderne apparatuur.

Mobiele kraan

Onze kraan is uitgerust met een verstelbare giek en een draaikantelsysteem zodat we in elke positie kunnen graven.

Ook beschikken we over diverse aanbouwdelen zoals diverse bakken, maaikorf, sloopsorteergrijper, palletvork en een werkbak. Verder is deze mobiele kraan uitgerust met 70 cm brede banden voor een zo laag mogelijke bodemdruk.

Rupskraan

Lastige klussen, zoals stobben rooien, bomen knippen of een nat terrein afgraven? Daarvoor zetten wij onze rupskraan (24 ton) in.

Modern materieel inzetten voor uw grondverzet? Agroservice Olde Bolhaar helpt u graag.
Stuur een e-mail of bel 053-5361230

Trekkers met dumpers

Voor transport van grond beschikken wij over diverse trekker/dumpercombinaties. Zo hebben we 2 kippers (3-assig) met een inhoud van ongeveer 16 m³ en 4 tandemasser kippers met een inhoud van ongeveer 11 m³.

Gladheidsbestrijding

Om wegen of uw bedrijventerrein sneeuwvrij te houden hebben we 2 sneeuwschuiven met een zoutstrooier tot onze beschikking. In het winterseizoen zijn we voor deze dienst 24 uur per dag bereikbaar onder de volgende telefoonnummers:
053-5361230 (kantoor) of 06-22914566 (Herman Olde Bolhaar).