Laat uw groenproject uitvoeren door Agroservice Olde Bolhaar

Van bomen rooien, landschapsonderhoud tot het aanleggen van natuurgebied: de laatste jaren zijn we bij Agroservice Olde Bolhaar steeds actiever geworden in de groene sector. 

Mest uitrijden Overijssel
Wat doen we zoal?

Agroservice Olde Bolhaar steeds actiever geworden in de groene sector. 

  • Stobben uitgraven en afvoeren
  • Bouwklaar maken van terreinen
  • Bomen rooien en groen verwijderen
  • Hout opruimen na stormschade
  • Opschonen van sloten en beken
  • Snoeien van houtwallen
  • Uitgraven van vijvers

Groenafval afhalen en verwerken

Bij het uitvoeren van groenprojecten ontstaat veel groenafval (tegenwoordig ook wel biomassa genoemd). Al dat materiaal: snoeihout, bladeren, stobben, berm- of slootmaaisel halen wij voor u af op locatie en verwerken het.

Door onze goede contacten in binnen- en buitenland kunnen we het groenmateriaal tegen een goede prijs afzetten. Zo profiteert u van de scherpe prijzen waarvoor we de projecten kunnen uitvoeren.

Hout chippen / versnipperen

Voor de gaafste resultaten in houtversnippering werken wij al enkele jaren met de topmachine op dit gebied: de Dutch Dragon EC6060 chipper met hoogkiepbunker. Deze machine haalt een transportsnelheid van 55 km per uur en hoeft daardoor niet op een dieplader getransporteerd te worden.

Onze Dutch Dragon heeft een hoogkiepbak van 22 m³ met een kiephoogte van 4,5 meter. Hij kan stammen aan van maximaal 60 cm en de maximale capaciteit ligt bij ideale omstandigheden rond de 200 m³ per uur.

Topkwaliteit houtchips

De Dutch Dragon E-Chipper maakt mooie, stofvrije chips. Door de unieke vorm van de haktrommel, in combinatie met de perfecte stand van snijmessen en het tegenmes ontstaat een optimaal snijbeeld. Een zeef met langs- en dwarsspijlen voorkomt grote eindstukken.

Geen lange stukken in takhout
Het hydraulisch inschakelbare deltames, een tweede tegenmes, geeft een 90° snijhoek voor takken en ander fijn materiaal. De takken worden dus niet doorgetrokken maar zuiver afgesneden. Zo wordt ook van takmateriaal een constante chip met een minimum aantal aan overlengtes geproduceerd.

Profiteren van onze uitgebreide, ook internationale, ervaring met groenprojecten? Agroservice Olde Bolhaar helpt u graag. Stuur een e-mail of bel 053-5361230